Här finner du det mesta om konferens och hotell i Sverige.

Rekrytering i Stockholm


skrivet den 17 jun av Admin, klockan:11:25

I min arbetstjänst ingår att rekrytera nya personer till företaget. Detta har gjort att jag fått resa runt lite i Sverige på sista tiden. Nu senast blev det en resa till Stockholm. Det sköna med att åka med jobbet är att jag inte behöver tänka på hotell- och resekostnader. Det negativa är så klart att det är svårt att hinna med något turistande. Men jag ska inte sticka under stolen med att jag tycker det är ganska trevligt att träffa nya människor och äta gratismiddagar i Stockholm. Senaste besöket innefattade också en fin konferens och mycket nya kontakter. Mitt jobb är verkligen drömmen för en person som gillar att resa och träffa nya människor. Men nu får jag nog sätta igång att packa för hemresan!

Dominikanska Republiken var för övrigt magiskt. ;)


Currently rated 2.5 by 13 people

  • Currently 2,538462/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed